شیطان پرستان،شیطان را سمبل لذت جویی می دانند،نه ریاضت کشی،در عین حال،آنان گناه و مبارزه با هنجارهای جامعه را به معنای شادابی می دانند و هیچ قانونی را به عنوان شریعت نمی پذیرند.ایستادن در برابر تعالیم پیامبر وحیانی،حضرت عیسی(ع)،اولین مرحله ی شیطان گرایی است و پس از آن و به طریق اولی،ایستادن در برابر تمامی پیامبران،از آن ناشی می شود،چرا که شیطان پرستان تمامی آنچه گناه نام دارد،مایه ی خرسندی و مسرت روانی و فکری و عاطفی می دانند.
شیطان گرایان تمرد شیطان را در برابر حق تعالی،نماد حکمت سالمی می دانند که در آن،ریاکاری وجود ندارد.از نظر شیطان پرستان،هبوط و نافرمانی از فرامین الاهی به هیچ وجه نادرست نیست:انها معتقدند شیطان دوست کلیساست،زیرا در طول این سال ها مایه ی گرمی بازار کلیسا شده است.
از دیگر آمزه های شیطان پرستان،جانشینی شیطان به جای خداوند و قائل شدن شان اوهی برای شیطان است:شیطان شریک بزرگ خداوند است که کم کم عرصه را بر خداوند نیز تنگ می کند و همه ی اوهیت را از آن خود می سازد.مبرهن است که وقتی جایگاه الهی خدشه دار شد،تاریخ انبیا و پیام بزرگ پیامبران در مسیر توحید و اخلاق و حمایت از حقیقت طلبی،رنگ خواهد باخت. به همین دلیل است که در متن بسیاری از اشعاری که شیطان پرستان می خوانند،پوچ گرایی همراه با سخره گرفتن تمام مقدسات به چشم می خورد.
شیطان پرستان خداوند را دلیل همه ی ناکامی های بشر می دانند و رنج زندگی را ناشی از خواست خدا می پندارند.برای این گروه منحرف،هیچ شریعت و قانونی جز آنچه خود می خواهند انجام دهند،مبنای عمل نیست. آنتوان لوی معتقد بود که محل زندگی هر شیطان باید تبدیل به غاری محلی شود که شیطان پرست در آنجا به پرورش فرد گرایی خود بپردازد،تا جای که این فردگرایی در برابر خداگرایی قرار گیرد.
تعداد افرادی که به این فرقه ی انحرافی در جهان گرایش دارند،بنا به آمار سال 2007،حدود سی هزار نفر تخمین زده شده است که در برابر جمعیت جهان به هیچ وجه رقم شایان توجهی نیست.این را هم باید افزود که حیات شیطان پرستی در جهان مدرن،مدیون ادبیات و سینمای عامیانه و تا حدی نیز مدیون محکومیت های گاه گاه کلیساست که با تبلیغات فراوان این گروه محاواره ای و فضای مجازی،منعکس می شود،اما تعداد آن ها چندان زیاد نیست.
این فرد مرتبط با سازمان جاسوسی امریکا،در 30 آوریل 1966،در حالی که برای جمعی از اعضای حلقه های سری دایره ی اسرار آمیز با سری تراشیده سخن می گفت،مدعی بنیان گذاری کلیسای شیطان شد.لوی که خود را اسقف اعظم کلیسای شیطان می دانست،اعلام کرد که با ظهور شیطان پرستی مدرن،عصر جدیدی به وجود آمده است.توضیح این نکته لازم است که شیطان پرستی اصولا واکنشی در برابر مسیحیت بود که به عنوان واقعه ی تاریخی،از اواخر قرون وسطا شکل گرفته بود.این پدیده به جادوگران نسبت داده می شد و هزل کفر آمیزی را از تمسخر مسیحیت و مراسم عشای ربانی،همراه با شمع های سیاه و پیکر های وارونه ی مسیح بر صلیب بود که در آن،نان مقدس به نجاست آلوده می شد و روابط جنسی افراطی و گاهی قربانی کردن حیوانات و حتی انسان ها در آن انجام می پذیرفت.
آنتوان لوی فلسفه ی لذت پرستانه ی خود را با آسان گیری و عمل مطابق با مظاهر شیطانی در آمیخیت و مستقیما به جنگ با پیامبران پرداخت.او معتقد بود که تعالیم انبیا،احکام نامتعارف بشری هستند:انسان حیوانی است که خواسته ها و آرزوهایی فراوان دارد و برای به دست آوردن آرزوهای خویش،حق انجام دادن هر عملی را دارد.البته گرایش لوی بیشتر بدست آوردن قدرت های شیطانی بود و بعدها،پس از او و در کنار این گرایش،پرستش افراطی شیطان نیز مد نظر قرار گرفت.
نوشتار پیشه رو در تلاش است تا در حد شناخت اولیه شیطان پرستی بپردازد تا با شناخت دشمن و نقد آن، آگاهی عمومی به این قبیل انحرافات دینی،در جامعه بیشتر شود.
شیطان پرستی (sataninasm)
کلیسای شیطانCurch of satan))
موسس:آنتوان لوی (Antoon lavey)
سال تاسیس:1966،کالیفرنیا
متون به اصطلاح مقدس:کتاب مقدس شیطانی(1969)،جادوی شیطانی(1790)،مناسک شیطانی (1972)
آنتوان لوی در آوریل 1930،در شیکاگوی امریکا تولد شد و همراه خانواده اش به سانفراسیسکو عزیمت کرد و تا زمان مرگش در آنجا ساکن بود.وی شخصیتی ناهنجار و ناسازگار داشت و در هفده سالگی،ضمن فرار از تحصیل،به عنوان دلقک به سیرک پیوست.در سال 1950 در دایره ی جنایی پلیس امریکا،به عنوان عکاس مشغول به کار شد و تاثیر بسیاری از این شغل گرفت.
دو سال بعد،آنتوان لوی با کارول لنسینگ ازدواج کرد،اما بنا به دلایلی،از جمله التزام نداشتن به اصول اولیه اخلاقی و پایبندی به روابط خانوادگی و شیفتگی به زن دیگری به نام داین هگارتی،از همسرش جدا شد.لوی از سال 1960 به بعد روابط نا مشروعی را با هگارتی آغاز کرد و از او صاحب فرزندی نا مشروع شد. وی همچنین علاقه وافری به نوازندگی پیانو داشت و طبق اطلاعات موجود،سال ها روابط جدی و پردامنه ای با برخی عناصر سازمان CIA، همچون مایکل آکینو،بر قرار کرد.
خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم، ولی در خانه ی تو نبود.
گفتم: خدایا از همه دلگیرم.
فرمود:حتی از من؟
گفتم: خدایا دلم را ربودند.
فرمود:پیش از من؟
گفتم:خدایا چقدر دوری؟
فرمود:تو یا من؟
گفتم:خدایا تنهاترینم.
فرمود:پس من ؟
گفتم:خدایا کمک خواستم.
فرمود:از غیر من؟
گفتم:خدایا دوستت دارم.
فرمود:بیش از من؟
گفتم:خدایا اینقدر نگو من.
فرمود:من توام،تو من...
درد دل با خدا
خدایا،گفتم: نا امیدم
فرمود:لاتنقنوامن رحمة الله (زمر/53)
گفتم: هیچکس نمی دونه تو دلم چی می گذره؟
فرمود:ان الله یحول بین المرء وقلبه(انفال/23)
گفتم: هیچ کسی رو ندارم.
فرمود: نحن اقرب الیه من حبل الورید(ق/16)
گفتم: فراموشم نکردی؟
فرمود: فاذکرونی،اذکرکم(بقره/152)
التماس دعا.
براستی فلسفه گناه کردن و دوباره و دوباره توبه کردن چیست؟؟
امروز در یکی از برنامه های شبکه تهران آخوندی در حال صحبت کردن بود و حرفهای جالبی درباره گناه کردن و توبه و این جور حرفها میزد.
حاج آقا می گفت : خدا توبه کنندگان را بسیار دوست دارد.
حرفهایش به دلم نشست ُ می گفت خدا بنده هایی رو که با گناه کردن فرسنگ ها از خدا دور افتاده اند را هرگز فراموش نمی کند و خدا خیلی دوست دارد که اون بنده گناهکارش یک روز از تمامی گناهانش توبه کند و باز به درگاه الهی روی بیاورد.و رو به سوی خدا کنه و بگه خدایا من بنده بدی برای تو بودم اما تو همیشه خدای خوبی برای من بودی منو ببخش.
واقعا یک لحظه با خودمون خلوت کنیم و بشینیم به این مطلب فکر کنیم . خدایی که خالق کل جهان است خدایی که قادر مطلق و یگانه بی همتا در این دنیاست همیشه به یاد من و شما ست و همیشه منتظر من و شماست .براستی با این خدای مهربان چه کارها که نمیشود کرد اصلا بنظر من حقیر انسان هروقت از خدا دور شود شکست را تجربه میکند و هر وقت با خدا باشد سعادت و موفقیت ابدی نصیبش میگردد.انسانهایی که به ظاهر موفقیت و موقعیت اجتماعی برتر دارند ولی از خدا دور افتاده اند را کمی بررسی کنید مطمئن باشید در زندگیشان حتما دلیلی برای لذت نبردن کاملشان از زندگی را میتوان پیدا کرد.
دوستان عزیزم بیاییم یاد خدا را همواره در خاطرمان زنده نگاه داریم از گناهانمان توبه کنیم و رو به سوی درگاه الهی بیاوریم تا از این سرگشتگی روزمرگی افسردگی و دلتنگی هایمان نجات پیدا کنیم
باور کنیم پاسخ تمامی سوالاتمان فقط و فقط خداست باور کنیم کلید سعادت و خوشبختی انسانها فقط و فقط خداست
هزاران گناه می کنیم و هرروزه از این شکوه می کنیم که چرا روزگار علیرغم داشتن تمامی امکانات مالی و رفاهی وفق مراد ما نیست غافل از اینکه ما اصل سعادت و خوشبختی را فراموش کرده ایم.
ما خدا را فراموش کرده ایم
پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر را به تمام مسلمین جهان تبریک عرض می کنم.