من علاقه ی زیادی به فیلم دیدن دارم مخصوصا فیلم های اکشن و تخیلی.البته باید بگم که ماهواره ندارم ولی خوب بچه فیلم زیاد بهم می دن.
چند وقت پیش یکی از بچه ها فیلم «نبرد تایتان ها (clash of the titans)»را بهم داد.این دومین فیلم پر فروش آمریک در سال 2010 بوده یک فیلم فوق العاده تخیلی و دارای صنحه های جذاب.اما مشکل اصلی اون چیه؟موضوع این بر اساس یک افسانه ی قدیمی که از داخل سطل آشغال های آمریکا بیرون کشیده شده ساخته شده است.(البته داخل فیلم دقیقا اسم افراد را ذکر می کنه ولی خب من یادم نیست،شرمنده)
موضوع فیلم:بر اساس یک داستان قدیمی شخصی خدای تمام دنیا ها و جهان بوده و سه فرزند پسر داشته است.این سه پسر تصمیم می گیرند که پدر را از مسند قدرت پایین کشیده و خود قدرت را بدست بگیرند.یکی از آن ها با قسمتی از وجود خود یک موجود عظیمی را به نام کراکن درست می کنه و با اون پدرش را می کشه.حالا دو برادر دیگرش خدا بو دن را به سه قسمت تقسیم می کنندو اون تا به مقام های والایی دست پیدا می کنند و کسی که کراکن را درست کرد را به دنیا مردگان تبعید می کنند.و...
این فیلم در کل مثل یک تیشه می ماند که سعی بر قطع کردن ریشه ی تمام اعتقادات ما دارد.البته داستان به همین جا ختم نمی شود بلکه دوستان عزیز هالیوودی یک فیلم دیگه را تو همون سال 2010 با نام «پرسی جکسون و دزد صاعقه»را ساخته و بر روی پرده ی سینما رفت، خب اون هم در نوع خود یک فیلم تخیلی عالی به شمار می رفت. البته اگر کسی این دو فیلم را دیده باشد می تواند به راحتی شباهت 70 درصدی را از لحاظ محتوایی این دو فیلم کاملا واضح مشاهده کند.خب به نظر شما چرا باید این دوستان عزیز آمریکای این قدر تکیه بر ساخت چنین فیلم هایی داشته باشند؟
(لازم به ذکر است که این دو فیلم به صورت دوبله در تمامی فروشگاه ی عرضه ی فیلم مجود بوده می توانید تهیه کنید.)
شیعیان بر اساس چه دلایلی امامان خود را معصوم می دانند؟
اندیشمندان شیعه براى اثبات عصمت امامان(ع) از ادله ی گوناگونى بهره مى برند که تبیین آنها نیازمند کتابى پرحجم و مستقل است؛ چنان که علامه حلّى با شرح و بسط این دلایل،بیش از هزار نکته دراین باره فراهم آورده است. بااین حال، اشاره هاى کوتاه به این ادله، خالى از فایده نیست و زمینه ی جستجوهاى بیشتر و عمیق تر را فراهم مى سازد.
1-4. جدایی ناپذیرى مقام امامت از عصمت
مقام امامت، آن گونه که از کتاب و سنت برمى آید، در رهبرىِ سیاسی جامعه ی اسلامى خلاصه نمى شود؛ بلکه دنباله ی نبوت و کامل کننده ی رسالت است. چنین تصویرى از مسئله،پیامبر و امام را کنار هم مى نشاند و دلایل عقلىِ عصمت را به قلمروِ امامت نیز مى کشاند. با این تفاوت که در اینجا، به جاى ابلاغ وحى، از تبیین معارف وحیانى سخن مى رود.
2-4.قرآن و عصمت امام
1-2-4.آیه ی امامت: قرآن کریم ظالمان را شایسته ی مقام امامت نمى داند. و با توجه به آنکه فرهنگ قرآن، هر گناهکارى را ظالم می خواند، چاره اى جز پذیرش عصمت امام باقى نمى ماند. این آیه هر چند گفتوگوهاى فراوانى برانگیخته است، اما روشنىِ آن به اندازه اى است که برخى مفسرانِ اهل سنت را نیز به اعترافى چنین واداشته است؛ به طوریییکه یک از این مفسّران می گوید:«این آیه دلیل بر آن است که پیامبران، ]حتى[ پیش از بعثت نیز از گناهان کبیره معصوم اند و فاسقان، شایستگىِ پیامبر ندارند.»
این مفسّر نامدار اگر پیش فرض هاى ذهنى خود را کنار مى نهاد، میان امامت و نبوت فرقى نمى گذاشت و در بیان شروط امام، تنها به عدالت بسنده نمى کرد. زیرا در آیه ی مذکور، سخن بر سر آن است که ظالمان، شایستگىِ دریافت عهد الهى را , توسط ناشناس